Opis
Rękawica przeznaczona do przemysłu spożywczego zaprojektowana w celu uzyskania maksymalnej ochrony przed przecięciem na poziomie F. Bardzo trwały podkład o uigleniu 10. Niestrzępiąca się konstrukcja zapobiega zanieczyszczeniu żywności. Sprzedawana w sztukach. Testowana na 20 prań w temperaturze do 92°C. Oburęczna i przeznaczona dla użytkowników prawo- i leworęcznych.
Cechy:
Odporność na przecięcie Poziom F
Posiada aprobatę do kontaktu z żywnością
Można prać w pralce do 92°C
Sprzedawana jako pojedyncza rękawica
Oburęczna i odpowiednia dla użytkowników leworęcznych i praworęcznych
Nisko pyląca konstrukcja zapewniająca minimalne zanieczyszczenie
Certyfikat OEKO-TEX® STANDARD 100
Mocny podkład o uigleniu 10
Oddychając podkład bezszwowy
Certyfikowano na zgodność z CE
CE Foodsafe
Oznakowanie UKCA
Parametry techniczne:
2777/12052-02/E01-01
SATRA Technology Europe Ltd
EN ISO 21420: 2020 Dexterity 5
EN 388: 2016 + A1: 2018 (3X4XF)
ANSI/ISEA 105: 2016 CUT Level (A7)
</br